Artikeln publicerades 13 maj 2024

Nu håvar vi in idéer

Hus med text Idéfiske

I deltat på sköna Grönudden finns några hus i behov av kärlek och en grönyta med potential. Du med hjärtat i Timrå - vad vill du ska hända här?

Timrå Invest jobbar med att utveckla Grönudden och vi vill gärna ha in dina idéer för området. Vi har därför ett idéfiske igång fram till sista augusti 2024.

Hur ser din dröm om framtidens Grönudden ut?
Vilka verksamheter och aktiviteter kan rymmas här och vilka människor kan ta plats?

Ge oss din syn på saken och var med och bidra till vår vision om Grönudden som en kreativ plats, en grön oas och ett tillgängligt rekreationsområde för alla.

Mejla in din idé till idefiske@timrainvest.se  eller lämna en lapp i vår idéfiskebrevlåda inne i Y:et som öppnar 1 juni.
Vi lottar ut fyra presentkort á 500 kronor bland de som bidragit med idéer.

Din idé tar vi med oss i vidare visionsarbete för området.

Hus med graffiti

Husen ligger en bit ut på Grönudden. Följ Grönuddsvägen förbi parkeringarna om du vill titta på husen och platsen. Byggnaderna är låsta och du får enbart titta utifrån.
Platsens koordinater: 62.5136314, 17.4468460

Flygbild över Grönudden med husen utmärkta med röd markering

Det här är ett sätt för Timrå Invest att samla in idéer om hur vi ska använda en av kommunens vackra platser. Du som lämnar en idé har chans att vinna ett presentkort du kan använda i många av Timrås butiker och företag. Utveckling av Grönudden ingår i den affärsplan som finns för Timrå Invest AB. Vi kan inte garantera att någon av idéerna förverkligas och eventuell verksamhet ska inte drivas av Timrå Invest. I samband med att du skickar in din idé ger du oss rätten att använda den utan ekonomisk ersättning.